EnergyKeeper Activator (EKA)

Er zijn situaties waarin vanuit de werkplek-apparatuur géén betrouwbaar/correct usb-signaal kan worden aangeboden om de energykeeper goed te laten functioneren. In dát geval is de EnergyKeeper Activator  een perfecte oplossing. Dit is een drukknopje met een led die de aansturing van de energykeeper verzorgt. Daarmee kan álle apparatuur (oók de docking) ‘achter’ de energykeeper geschakeld worden.

De werking is alsvolgt :Druk 1 keer op de EKA en de werkplek wordt 9 uur van spanning voorzien. Na 8 uur wordt de led geel, en nóg 50 minuten later wordt de led rood. Vervolgens wordt na 10 minuten de werkplek automatisch van het lichtnet geschakeld.

De 3 fasen groen, geel en rood duren dus respectievelijk 8 uur, 50 minuten , 10 minuten.

 Wanneer je tijdens de ‘groene’ fase op de knop drukt, kom je meteen in de ‘rode’ fase. Handig als je de werkplek eerder verlaat.

Wanneer je tijdens de ‘gele’ of ‘rode’ fase de knop indrukt, wordt de led weer groen en blijft de werkplek nog 3 uur onder spanning. Dit is handig als je bijvoorbeeld overwerkt. Dit kun je blijven herhalen zolang uw werkdag duurt. 

Klik hier om de handleiding van de EKA te downloaden

Scroll naar boven